Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. SCM U Craiova l-a transferat pe George Alexandru Vlad

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.07.2022

Surse. SCM U Craiova l-a transferat pe George Alexandru Vlad

SCM Universitatea Craiova a mai perfectat un transfer al unui jucător autohton. Conform unor surse apropiate site-ului nostru, oltenii îl vor transfera pe George Alexandru Vlad, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru CSM Galați.

Vlad a debutat în stagiunea 2019-2020 în Liga Națională de Baschet Masculin, echipă alături de care a evoluat pe tot parcursul carierei sale la profesioniști. El a mai bifat un sezon în Liga 1 alături de gruparea de pe malul Dunării.

În stagiunea precedentă, tânărul de 22 de ani a avut medii de 4.2 puncte, 1.3 recuperări și 1.6 pase decisive cu procentaje de 36% din acțiune, 34% de la distanță și 70% de la linia de libere. În Cupa României, el a ajuns până în semifinale cu CSM Galați și a avut medii de 4.8 puncte, 3.5 recuperări și o pasă decisivă.

Până la acest moment, SCM U Craiova mai are doar două nume confirmate în lot. Este vorba despre Giordan Watson și Bogdan Țîbîrnă. Pe banca grupării craiovene va rămâne ucraineanul Vitaly Stepanovskyi.

*foto: Instagram @Smygle

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!