Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE: Timişoara ar fi renunţat la transferul lui Andrei Mandache

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2011

La începutul acestei luni BC Timişoara a ajuns la o înţelegere cu Bogdan Popescu, iar conducerea clubului bănăţean a afirmat interesul pentru un alt jucător ce a evoluat sezonul trecut la Steaua Bucureşti, Andrei Mandache. Conform unor surse totalbaschet.ro, timişorenii s-ar fi înţeles cu Mandache, privind aspectele salariale, însă nu şi cu impresarul de origine turcă al acestuia.

Totalbaschet.ro l-a contactat pe preşedintele Leontin De Maio, care a infirmat aceste informaţii.

Noi am avut câteva discuţii acum două săptămâni cu Mandache însă nu s-a ajuns la nimic concret. Prioritatea noastră nr.1 este Predrag Badnjarevic (noul antrenor). El va decide de ce jucători va avea nevoie, în această categorie intră şi Mandache.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!