Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Update. FRB a confirmat amânarea următoarelor două jocuri ale lui CSM Galați

Update. FRB a confirmat amânarea următoarelor două jocuri ale lui CSM Galați

Update:

Federația Română de Baschet a confirmat amânarea meciului dintre BC Athletic Constanța și CSM Galați. Un aspect interesant este că FRB va înainta Comisiei de Etică propunerea ca restanța să se joace cu baschetbaliștii care erau trecuți pe tabelele echipelor în 06.10.2021.

 

⚠️ In urma informarii transmise de CSM Galati si a adresei DSP Galati, Federatia Romana de Baschet a decis ca jocul din...

Posted by Federatia Romana de Baschet on Wednesday, October 6, 2021

Știrea inițială:

Conform surselor Baschet.ro, următoarele două partide din Liga Națională ale CSM Galați vor fi amânate. Motivul este un jucător din tabăra echipei de la Dunăre ce a fost confirmat pozitiv la testul cu COVID-19. Este vorba de disputele cu Athletic Constanța și Steaua București.

Din fericire ambii jucători confirmați pozitiv au avut simptome ușoare.

DSP Galați a cerut testarea întregului lot al gălățenilor, iar echipa a intrat în carantină. De asemenea, au recomandat amânarea celor două dispute amintite mai sus. Astfel, elevii lui Florin Nini nu au mai efectuat deplasarea la Constanța pentru meciul cu Athletic. Partida cu dobrogenii ar fi urmat să se dispute miercuri, 6 octombrie, la ora 19:00.

Debutul noii stagiuni din LNBM a fost unul nefast pentru CSM Galați. Aceștia au pierdut în prelungiri thriller-ul de pe teren propriu cu CSM Ploiești. Suferința acestei înfrângeri a fost acoperită de euforia calificării în sferturile din Cupa României.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Multa sanatate CSM Galati si la toate echipele din campionat
    Asta e cel mai important oricand

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!