Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Virgil Căruţaşu s-a transferat la CSM Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.07.2011

Virgil Căruţaşu, ultima dată component al echipei Steaua Turabo Bucureşti, a ajuns la un acord cu formaţia prim-divizionară CSM Bucureşti. Astfel, baschetbalistul în activitate cu cele mai multe titluri naţionale câştigate, opt la număr, rămâne şi în următorul sezonul competiţional 2011/12 la o formaţie din Bucureşti.

Contactat de totalbaschet.ro, Liviu Puicu, managerul echipei din Bucureşti, a confirmat tratativele cu jucătorul dar a negat parafarea unui contract iar Virgil Căruţaşu nu a putut fi contactat până la ora publicării acestui articol, el aflându-se momentan în vacanţă, în Bulgaria.

Jucătorul de 35 ani, vârstă pe care o va împlini pe 31 august, a avut medii de 7.4 puncte, 7.2 recuperări, 1.2 pase decisive şi un coeficient de 12.8 la eficienţă în ultimul sezon competiţional. El a fost finalist al Cupei României şi a obţinut locul 3 în Divizia A alături de Steaua Turabo Bucureşti.

În Divizia A, de-a lungul carierei, Căruţaşu a mai evoluat la Dinamo Bucureşti (trei titluri:1997, 1998 şi 2003) şi CSU Asesoft Ploieşti (cinci titluri: 2006-2010). De asemenea, Gilă a evoluat în Ungaria pentru Honved Budapesta, respectiv în Israel la Macabi Hadera.

Astfel, Căruţaşu este cel de-al 8-lea jucător care părăseşte formaţia militară în această vară după Bogdan Popescu, Virgil Stănescu, Theron Smith, Gregor Hafnar, Ivan Tomeljak, Hristo Nikolov şi Josh Jackson.

Pe de altă parte, CSM Bucureşti se află la prima achiziţie din această vară, după ce Aurel Urucatu a revenit la formaţia din capitală după încheierea împrumutului la CS Otopeni.

Vom reveni cu amănunte respectiv cu informaţii oficiale pe marginea acestui transfer.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!