Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse: Willie Kemp, în probe la Dinamo Știința București

Eduard Popa

Eduard Popa
01.12.2018

willie kemp dinamo stiinta baschet

Dinamo Știința București este aproape să aducă un nou jucător străin. Este vorba despre Willie Kemp, cel care a mai evoluat în trecut în România la BC Mureș și Gaz Metan Mediaș.

Kemp se află în probe la alb-roșii și este aproape să semneze cu trupa antrenată de Tudor Costescu, susțin sursele noastre. Americanul vine din campionatul cipriot, acolo unde a evoluat ultima oară la APOEL și Keravnos.

El a mai evoluat în două rânduri în Liga Națională de Baschet Masculin. O dată la Gaz Metan Mediaș, în sezonul 2013/2014, apoi la BC Mureș, în prima parte a sezonului 2015-2016, de unde a plecat alături de antrenorului Constantinides la Sigal Priștina. În 24 de meciuri el a adunat 12,4 puncte, 4,2 pase decisive și 2,3 recuperări în LNBM și în 4 meciuri în Cupa României a adunat medii de 13 puncte și 3 pase decisive.

Kemp ar deveni al 9-lea jucător străin legitimat la Dinamo Știința, după Justin Baker, Michael Deloach, Modestas Kumpys, Zoran Vrkic, Dorde Kaplanovic, Luka Stefanovic, Jakov Stojakovic și Dominique Lee. Ultimii doi nu au apucat încă să debuteze pentru echipa din Ștefan cel Mare, Lee fiind accidentat încă din pregătire.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!