Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sutalo și Pasalic, în lotul Bosniei pentru Eurobasket 2015

Paul Olar

Paul Olar
01.09.2015

Naționala Bosniei a făcut public lotul care va participa la Eurobasket 2015. Evenimentul demarează sâmbătă, iar în efectivul ex-iugoslav se regăsesc trei baschetbaliști ce au legătură strânsă cu țara noastră.

Marko Sutalo a evoluat în stagiunea precedentă la BCM U Pitești, urmând ca din această toamnă să îmbrace maioul lui Dinamo. Sutalo măsoară 1.93 m și activează pe postul de fundaș.

Tot pe postul de fundaș joacă și Muhamed Pasalic. El a semnat de curând cu U-Banca Transilvania. De asemenea, la Bosnia îl vom vedea și pe Dalibor Persic, nimeni altul decât fostul baschetbalist al lui BC Timișoara.

Iată întreaga echipă a lui Dusko Ivanovic:

Edin Bavcic, Nedim Buza, Nemanja Gordic, Elmedin Kikanovic, Milan Milosevic, Muhamed Pasalic, Dalibor Persic, Gregory Renfoe, Andrija Stipanovic, Marko Sutalo, Miroslav Todic și Adin Vrabac.

Bosnia face parte din grupa A, alături de Polonia, Franța, Israel, Finlanda și Rusia.

*Foto: www.klix.ba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!