Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szabolcs Santa face cel mai bun meci al sezonului

Paul Olar

Paul Olar
14.03.2016

CS Energia Târgu Jiu a întrerupt seria de rezultate negative și a învins sâmbătă pe Dinamo București. Confruntarea disputată la Sala Voievod Litovoi s-a încheiat la scorul de 84-79.

Gorjenii au impresionat prin dăruire și au învins un adversar calificat în Final Four-ul Cupei României. Dintre baschetbaliștii olteni, o impresie plăcută a lăsat Szabolcs Santa.

Pivotul s-a remarcat cu un double-double, din moment ce a contabilizat 22 de puncte și 11 recuperări. Aruncând o privire pe statistică, observăm faptul că sportivul originar din Târgu Mureș a strâns 9/11 din acțiune, respectiv 4/7 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Totodată, Santa a recuperat 11 mingi și a strâns o pasă decisivă, respectiv o recuperare, statisticile sale formând un indice al eficienței de 32.

*Foto - Alin Peptan/csenergia.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Al carierei chiar...:)

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Da da
    La cum a jucat Dinamo și eu dădeam 15 pct....păcat ca nu suntem corecți meci de meci...dar e normal.... trăim în România.

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    cum a jucat?
    Ai vazut meciul? A jucat mai bine sau mai prost decat cu Medias, Timisoara sau Galati?

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Am vazut
    Din pct meu de vedere Dinamo a lăsat spații, nu a pus presiune, nu s a aparat....parcă erau fără vlagă...noi eram retrogradati de mult dar ideea este de a respecta competitia in sine....oricum respect Energia.

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016)
    • YMCA alin67:

      respect?!!!
      Dinamo este intr-o scadere evidenta de forma. Marinov, care pana nu demult era unul dintre cei mai buni jucatori din liga,este in ultimul timp doar o umbra a celui ce a fost. Am fost la meci si crede-ma, daca as fi observat cea mai mica urma de "predare deliberata" nu as mai fi scris nimic aici. Nu neg ca au fost mai relaxati,asa cum au fost si Khimik,si Galatiul si Mediasul, relaxare care le-a permis jucatorilor Energiei sa evolueze peste asteptari si sa aiba sansa lor (mai mare sau mai mica), in fiecare din aceste meciuri. In plus, asa cum am mai amintit, prin aceasta infrangere Dinamo nu mai este sigura de calificarea in Play Off,existand sanse (bunicele) ca Timisoara sa-i ia locul.

      cu 8 ani în urmă (14.03.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @alin67
    fiecare cu opinia lui...chiar nu are sens, din punctul meu de vedere, sa ne contram aiurea...oricum pentru mine a fost ultimul meci live din sezonul acesta din Romania...de miercuri sunt la Munchen unde m-am mutat un an...voi fi suporterul lui Bayern si chiar nu ma mai intereseaza SUPERLIGA NOASTRA !!! Also viel Gluck und Tschuss !!!

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @canguru
    Cum e,prietene?Iti mai aduci aminte ce-ti spuneam la inceputul sezonului,dupa startul in tromba al lui Mimamo?

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    drum bun si succes
    Tocmai de aceea puteai

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    scuze...
    ... sa te abtii sa scrii asa ceva despre acest meci.

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!