Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "Am avut câţiva jucători care au fost mână moartă"

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)
14.04.2012


Foto: fotogalerie.ro

După primele două meciuri din cadrul runde I a playoff-ului, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca conduce cu 2-0 pe BC Mureş Târgu Mureş. Sportivii antrenaţi de Sekulovici nu au izbutit să se întoarcă la Mureş fără nicio victorie, chiar dacă miercuri seară au avut meciul în mână.

La finalul celei de a doua confruntare Total Baschet a vorbit cu Szalkey Jozsef care a afirmat că echipa sa a arătat obosită pe parcursul meciului 2. Preşedintele mureşenilor nu se declară învins şi mai speră ca echipa să arate o altă faţă la Târgu Mureş.

Ce nu a mers joi seară ?

Din păcate mie mi s-a părut, echipa noastră, foarte obosită şi din punct de vedere fizic gruparea clujeană ne-a dominat. Îmi pare rău pentru această contra performanţă, dar eu am încredere în această echipă şi cu convingere pot să afirm că la Târgu Mureş vom avea altă faţă.

Credeţi că au fost prea individualişti jucătorii ?

Eu cred că azi(nr. joi) nu a fost ziua lui Watson. Am avut câţiva jucători care au fost mână moartă şi mi s-a părut că şi Virgil Stănescu, care este liderul echipei, azi mi s-a părut obosit şi mai puţin eficient.

Mai speraţi să reveniţi de la 2-0 ?

Eu sunt convins că la Târgu Mureş echipa, având şi sprijinul publicului, poate să câştige cele două meciuri şi apoi vom vedea ce va fi la meciul decisiv.

1 comentariu la aceasta stire:
  • bucataru :

    campionii romaniei
    vise placute jozsi bacsi!!!

    cu 12 ani în urmă (14.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!