Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "Aş vrea să trecem mai departe şi să pregătim meciul cu Cluj"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.04.2012

În urma celor declarate de Jujuan Cooley, care a afirmat în exclusivitate pentru totalbasche.ro faptul că Szalkay Jozsef cunoaşte motivul plecării sale, Total Baschet a luat legătura cu preşedintele mureşean pentru a afla mai multe informaţii. Oficialul mureşean declară că situaţia începe să devină din ce în ce mai enigmatică dorind ca de acum înainte echipa să treacă peste acest episod şi să pregătească meciul cu Cluj.

Cooley spune că dumneavoastră ştiţi totul. Cum comentaţi afirmaţia lui ?

Începe să devină din ce în ce mai enigmatic. Păi să spună, să declare. Eu tot ce ştiu am declarat. Aş vrea să trecem mai departe şi să pregătim meciul cu Clujul. De ce nu a spus atunci ? De ce a fost aşa de enigmatic ? Eu restanţă faţă de el nu am avut. Cât a fost aici, cinci ani, i s-au îndeplinit toate dorinţele. Mai mult de atât nu ştiu.

Americanul a mai adăugat că adevărul va ieşi la iveală în cele din urma ...

Tot timpul adevărul iese la iveală, asta nu e problemă. Eu ce am avut de declarat am declarat. El a fost idolul oraşului, i s-au îndeplinit toate dorinţele. Eu habar nu am care e problema.

Cooley spune că dumneavoastră ne-aţi oferit acea declaraţie ca să ieşiţi cu basma curată ...

Să spună. El cu ce mă poate acuza pe mine ? Cu bani eventual. Cu altceva ce aveam eu de împărţit cu el ? Eu l-am respectat pe el. Pentru mine este de neînţeles. În faţa mea, la ora 8, declară ce este foarte bucuros şi câteva ore mai târziu, noaptea, pleacă. Atunci eu ce să înţeleg din acest lucru ?

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe pippen :

    ups
    lasa ca-i inghit americancele ;)

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    realHD, sundance
    Ati primit un prim avertisment ! La a doua abatere aveti BAN !

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!