Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szalkay Jozsef: "Probabil Cooley a fost deranjat de faptul că nu mai era star-ul echipei, de când a venit Stănescu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.04.2012


Foto: Biro Zoltan

Având în vedere disparţia lui Cooley din Târgu Mureş, site-ul Total Baschet a luat legătura cu Szalkay Jozsef pentru a afla mai multe informaţii legate de acest episod. Preşedintele târg-mureşean spune că nu i-a plăcut deloc modul în care a acţionat conducătorul de joc american afirmând că nu este pentru prima oară când face acest lucru.

Când mi s-a spus prima dată, că a dispărut Cooley, şi eu am crezut că este o glumă. Nu mi-a plăcut deloc, mai ales modul în care s-a petrecut acest episod. Nu este prima oară când ne părăseşte în playoff. Acum vreo trei ani, când eram în playoff, ne-a spus că tatăl sau bunicul este bonlav pentru ca mai apoi să aflu că a jucat în Summer Cup. Cel mai interesant este că azi am vorbit cu cei de la televiziunea locală şi ne-am uitat pe declaraţiile de după meciul cu Timişoara, iar Cooley a spus că se bucură foarte mult de succes şi vede că echipa este în formă şi că îi pare bine că avem şanse, mai ales că jucăm cu Clujul şi că va face totul ca să avem un rezultat bun. Asta a fost miercuri seară la ora 8, iar joi a dispărut. El a băgat cheile în poşta vecinului său, care era gazda apartamentului, iar când administratorul de la noi a mers să vadă ce şi cum, toată casa era goală.

Oficialul mureşean explică cum a fost posibil ca el să plece fără să afle nimeni declarând că jucătorul avea la el biletul de avion pe care l-a schimbat la Cluj-Napoca.

Problema a fost că el avea biletul de avion dus-întors. Şi el l-a schimbat data, fără ştirea noastră, dar nu la Târgu Mureş, ca să aflăm noi, ci la Cluj. Aşa am aflat că a plecat în Statele Unite, iar până la Cluj l-a dus cineva. M-a surprins având în vedere ce el a petrecut alături de noi 5 ani. Clubul avea o singură maşină şi el era cel care o folosea. El a pus maşina în faţa sălii. A închis maşina şi a lăsat cheile înauntru. Interesant e că l-a întrebat pe şofer, cu vreo 3 zile înainte, dacă are cheia de rezervă. Totul a fost pregătit. Oricum el nu era neglijat. Noi nu aveam întrâzieri salariale. Eu sincer habar nu am care a fost problema. Probabil el nu era aşa de mulţumit în ultimul timp pentru că nu a fost cel mai mare star al echipei de când a venit Stănescu. Asta e singurul lucru plauzibil. Antrenorul Sekulovic mi-a spus că de 20 de ani e antrenor şi nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Nimeni nu ştie nimic. Poate le-a zis lui Watson sau Forte, e posibil, însă aceştia ori joacă teatru bine ori într-adevăr nu ştiu, pentru că ei erau foarte apropiaţi.

Întrebat dacă a reuşit să ia legătura cu Cooley, Szalkay afirmă că sportivul nu a răspuns la niciun apel.

Am încercat să-l contactăm, dar nu a răspuns. Probabil că o să intervină agentul lui să ceară cartea verde, dar noi nu o să o acordăm. Până şi agentul era plătit la zi, aveam încredere în agentul lui Cooley şi l-am plătit pe tot anul. De asemenea, Cooley era jucătorul care primea primul salariul. Asta este mulţumirea. Ne-a pus într-o situaţie penibilă. Oricum eu am o vorbă: "cu oameni de neînlocuit cimitirele sunt pline". Să nu creadă că fără el baschetul se desfiintează la Târgu Mureş. Noi l-am pus pe cai mari şi noi suportăm consecinţele.

6 comentarii la aceasta stire:
  • realHQ :

    ?
    Asta e explicatie pe bune?!? "Deranjat ca nu mai e vedeta echipei Cooley dispare"? Pai de ce n-a disparut cand a venit Vista la Mures? Sau dupa primele meciuri? Sau in pauza de iarna? Sau oricand altcandva? De ce fix acum l-a apucat "deranjul" ? Seara castiga cu Timisoara si dimineata - deranjat fiind, normal- dispare. Dl. Szalkay, crezand cu tarie ca sunteti un om sincer si onest si nu exista alte motive - financiare de exemplu - in plecarea lui Cooley eu raman -la fel de sincer- total nedumerit. :D

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    ??
    Şi după părerea mea acea frază este praf în ochi sau chiar nu ştie preşedintele de ce a plecat exspiriduşul.

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    interesant
    În orice caz Forte probabil ştie ceva. A postat pe Facebook că astfel de probleme implică două persoane şi că iarba nu este atât de verde precum pare .....

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • realHQ :

    Forte
    Ca spectator neutru si dezinteresat as mai spune ca: a) mai curand Forte a fost vedeta echipei (cel putin in ultimul an inainte de venirea lui Stanescu) si el ar fi trebuit sa fie "deranjat" de aparitia lui Vista si b) ce rost are sa amesteci numele lui Vista in scandalul asta? Sa gandeasca acum americanii de la echipa ca "mr. President afirma ca Stanescu e motivul invocat la plecare de Jujuan"? Eu totusi cred ca e tradusa gresit declaratia d-lui Szalkay...si ca e vorba de altceva la mijloc. In ziua de azi cel mai probabil fiind banii.

    cu 12 ani în urmă (06.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ray20 :

    Mda..
    Voi l'ati pus pe cai mari? Nu el va cara echipa cand nu stia nimeni de ea?

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde
  • Anghel.Alina :

    :(
    :( e un mare ca pacat ca a plecat si nu cred ca motivul este ca nu s-a mai simtit vedeta echipei, el este o Vedeta....este un jucator de valoare si o parte importanta din echipa care o conduceti, asa ca poate ar fi frumos din partea d-voastra sa nu il mai denigrati

    cu 12 ani în urmă (07.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!