Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpelesz a semnat în Israel

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.08.2015

Tal Karpelesz s-a despărțit în acestă vară de Energia Târgu Jiu, iar acum a ajuns la un acord cu Ironi Nes-Ziona, echipă din prima ligă a Israelului. Sportivul româno-israelian revine în țara sfântă după doi ani petrecuți în România.

31 de partide a jucat Tal Karpelesz în stagiunea 2014/2015 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. El a avut medii statistice de 8.0 puncte, 3.5 recuperări și 1.6 pase decisive pentru un indice al eficienței de 9.9 unități. În cei doi ani petrecuți în România, Karpelesz a strâns 60 de partide în LNBM.

În sezonul precedent Tal Karpelesz a bifat 17 partide în EuroChallenge, competiție în care Energia Târgu jiu a încheiat pe podium. Extrema a avut cifre de 5.9 puncte,2.6 recuperări și 1.0 pase decisive.

În cariera sa, Tal Karpelesz a evoluat numai în Israel și România. Pe lângă Energia Târgu Jiu el a mai jucat la Maccabi Rishon, Elitzur Yavne și Ironi Nes-Ziona, echipa la care revine în Israel.

Noua echipă a lui Karpelesz a prins playoff-ul în stagiunea trecută a campionatului din Israel. Ironi Nes-Ziona a fost eliminată de Maccabi Tel Aviv în sferturile de finală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!