Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpelesz: „Nu ne interesează faptul că avem 2-0 la general”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.04.2015

Energia Târgu Jiu dispută astăzi la Pitești meciul cu numărul 3 din seria cu BCM U din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii au 2-0 la general după victoriile de pe teren propriu, iar acum mai au nevoie de o singură victorie în 3 meciuri posibile pentru a-și asigura biletele în semifinalele campionatului. 

Tal Karpelesz, româno-israelianul din tabăra Energiei, a prefațat pentru TotalBaschet următorul duel cu trupa pregătită de Hristu Șapera. 

”Primele două meciuri de la noi de acasă au fost într-adevăr foarte dificile. Tot respectul pentru Pitești pentru modul în care a jucat în primul meci. Sunt totuși bucuros pentru că am găsit drumul spre două victorii și ne-am protejat avantajul terenului propriu. Suntem pregătiți acum pentru meciul cu numărul 3. Antrenorul ne-a pregătit foarte bine și tot ce trebuie să facem este să luăm un meci din cele două avute la dispoziție la Pitești deoarece ne trebuie timp pentru a pregăti Final Four-ul FIBA EuroChallenge. Sunt sigur că nimeni nu va da înapoi, Piteștiul va munci din greu, de asemenea și noi. Nu ne interesează faptul că avem 2-0 la general, noi trebuie să ne terminăm treaba astăzi, ne vom lupta pentru fiecare minge, ne vom face jocul și sper să obținem victoria”, ne-a declarat sportivul. 

Confruntarea a 3-a dintre Pitești și Energia începe azi la ora 20:00, în Sala Trivale, meciul fiind transmis de postul de televiziune DigiSport 3. În cazul în care piteștenii vor câștiga azi, atunci mâine, 16 aprilie, de la ora 20:15, DigiSport 2 va transmite Meciul 4 dintre cele două combatante. În cazul în care, echipa din Pitești va reuși să egaleze seria la general, atunci, cele două echipe se vor întâlni în decisiv, duminică, 19 aprilie, la Târgu Jiu. 

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Air99 :

    Meci
    Sper ca baietii sa fie supermotivati. Vom castiga! Hai BCMU PITESTI

    cu 9 ani în urmă (15.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!