Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karpelesz: „Va fi cu totul și cu totul o altă poveste la noi acasă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.05.2015

CS Energia Târgu Jiu este pusă în fața unei situații oarecum delicată, fiind condusă cu 2-0 în semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Campionii en-titre de la CSU Asesoft Ploiești și-au adjudecat primele două meciuri jucate la ei acasă, iar acum seria se mută la Târgu Jiu, acolo unde oltenii au nevoie de 2 victorii pentru a trimite seria în decisiv. 

Tal Karpelesz, jucătorul pregătit de Antonis Constantinides, a acordat o declarație cititorilor site-ului TotalBaschet în care vorbește despre ceea ce urmează acum în seria Energia vs. Asesoft.

„Ne așteptam să luăm cel puțin un meci în deplasare, dar asta este situația acum. Suntem conduși cu 2-0, suntem puși cu spatele la perete, dar venim pe terenul nostru unde cu siguranță vom lupta. Știm că putem câștiga partida, merităm acest lucru, iar împreună cu fanii noștri sunt sigur că vom face o treabă bună. Atmosfera la echipă este una normală, fără presiune, lucrăm la intensitate maximă de fiecare dată, toți cei din cadrul clubului, asta pentru a obține cele mai bune rezulate”, ne-a dezvăluit baschetbalistul. 

De asemenea, sportivul cu dublă naționalitate, română și israeliană, a pus pe tapet și cauzele celor 2 eșecuri înregistrate în Sala Olimpia din Ploiești.

„Am venit direct de la Final Four-ul FIBA EuroChallenge, nu am avut timp să ne refacem și să ne pregătim 100%. În primul meci am avut probleme cu Runkauskas, în timp ce în meciul secund cu Flowers. Acum, după ce ne-am odihnit, jucăm pe teren propriu, antrenorii ne-au pregătit la perfecție și astfel va fi cu totul și cu totul o altă poveste. Nu ne gândim așa repede dacă putem reuși un 3-2 la general, important este să facem 1-2, iar mai apoi vom vedea ce va urma”, a concluzionat Tal. 

Karpelesz, un jucător foarte important în rotația Energiei, un baschetbalist muncitor și extrem de eficient, a avut două meciuri foarte șterse la Ploiești. În primul meci, acesta nu a marcat niciun punct, terminând meciul cu -5 la eficiență. Ulterior, în meciul secund, Tal și-a trecut în cont 4 puncte și 3 recuperări, având o singură unitate în dreptul productivității. 

Meciul 3 al seriei dintre Energia Târgu Jiu și CSU Asesoft Ploiești se joacă miercuri, 6 mai, cu începere de la ora 17:30, partida fiind transmisă de DigiSport 1. În cazul în care gazdele de mâine vor reuși să câștige și implicit să prelungească seria, atunci Meciul 4 este programat joi, 7 mai, tot de la ora 17:30, tot pe DigiSport 1. Un eventual Meci 5 se va juca în data de 11 mai. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    altceva ???
    draga tal , vei constata cu stupoare faptul ca in meciul de maine ,lucrurile despre care tu crezi ca se vor pune la punct vor ramane neschimbate si in plus se vor dubla , in sensul ca ambii jucatori mentionati de tine in interviul de mai sus va vor duce la eliminarea din aceasta confruntare.
    LOL

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kerosen :

    draga cione
    Iti multumim pt intelepicunea tulburatoare si cuvintele profetice . Incerci sa ne spui ceva mai subtil??? ceva ceea ce deja stim, atat noi cat si voi de prin 2009..cel putin... cred ca ceea ce cione incearca sa este ca cei mai tari 3 jucatori ai ploiestiului nici ei nu ii stiu inca, acestia urmand a fi desemnati curand de federatie...sunteti niste penibili!

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    in primul rand Tal
    Tal Karpelesz a ramas dator echipei si fanilor in ultimele saptamani. In ultimele meciuri,exceptand meciul trei cu Pitesti,echipa a jucat in sase,iar la Ploiesti nu a beneficiat nici de aportul lui Mack,evoluand in cinci (practic,datorita fluierasilor dezechilibrul de forte a fost si mai mare). Asadar,tocmai Tal este obligat "sa dea totul" pentru a castiga aceste meciuri si a forta intrarea in decisiv. Hai Energia!

    cu 9 ani în urmă (05.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    @kerosen
    prietene , incearca sa stai mai departe de aburii emanati de numele tau , deoarece pare ca esti un pic "tulburat" in exprimare: "...cred ca ceea ce cione incearca sa este ca cei mai tari 3 jucatori ai ploiestiului nici ei nu ii stiu inca "
    Ce-ai vrut dumneata sa ne transmiti prin acest text ?
    hai ,concentreaza-te , eu cred ca poti mai mult ...
    sau mai bine , lasa-te de scris si expima-te prin gesturi ...specifice speciei primatelor...

    cu 9 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!