Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tal Karples: „Pot promite că atunci când vom intra pe teren vom lupta cu ardoare pentru fiecare minge”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.10.2014

Energia Târgu Jiu şi SCM U Craiova se întâlnesc duminică, 5 octombrie, de la ora 17:00, cu ocazia primei etape din Liga Naţională de Baschet Masculin, stagiunea 2014-2015. Tal Karples, jucătorul gorjenilor, a vorbit despre debutul noului sezon, spunând că el şi coechipierii săi vor să demonstreze încă din start faptul că formează o echipă mai bună

„Cred că va fi un sezon mai bun decât sezonul precedent. Noul antrenor a păstrat foarte mulți jucători din sezonul trecut și cred că relațiile de joc vor fi mai bune, astfel “chimia” noastră va fi foarte bună anul acesta. Sper să putem arăta acest lucru chiar de la primul meci, cel cu Craiova, că suntem o echipă mai bună decât anul trecut”, a subliniat Tal pentru site-ul oficial al Energiei.

De asemenea, sportivul cu dublă naţionalitate, română şi israeliană, a spus că se simte mult mai bine cu Constantinides antrenor, respectiv a mărturisit că atât el cât şi ceilalţi colegi vor da totul pentru echipă şi pentru fani. 

„Antrenorul Constantinides mi-a arătat foarte multă încredere și m-a pus să joc baschetul pe care eu îl joc cel mai bine și sper ca la meciurile oficiale să-i întorc acest favor și să ajut echipa să câștige meciurile. Simt că am o aruncare mai bună acum pentru că am lucrat foarte mult la aruncări. Voi încerca să ajut echipa cu cât mai multe recuperări, pentru că trebuie să performăm la acest capitol. Voi face tot ceea ce antrenorul îmi va cere și voi da tot ceea ce am mai bun pe teren. Nu pot să știu pe ce poziție vom termina în acest sezon, dar pot promite că atunci când vom intra pe teren vom lupta cu ardoare pentru fiecare minge, vom lupta la fiecare meci, pentru a-i mulțumi pe fanii care vin langâ echipă și pe toți oamenii din oraș”, a concluzionat Tal Karples.

Aflat la cel de-al doilea sezon consecutiv în angrenajul Energiei Târgu Jiu, extrema a jucat 18 minute în duelul cu CSU Asesoft Ploieşti din Supercupa României, terminând jocul cu 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi 3 mingi pierdute, fără a înscrie vreun punct, totul pentru 2 la eficienţă. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!