Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Târgu Jiu, gazda unui turneu din LNBM

Târgu Jiu, gazda unui turneu din LNBM

În perioada 22-23 decembrie va avea loc la Târgu Jiu al doilea turneu din cadrul ediție 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pe lângă echipa gazdă la vor mai participa U BT Cluj-Napoca, CSM Galați și CSA Steaua București.

Programul partidelor de la Târgu Jiu este următorul:

Marți, 22 decembire:

U BT Cluj-Napoca vs CSM Galați – ora 16:00 – FRB TV
Steaua București vs CSM Târgu-Jiu – ora 19:00 – FRB TV

Miercuri, 23 decembrie

CSM Galați vs Steaua Bucureșit – ora 16:00 – FRB TV
CSM Târgu-Jiu vs U BT Cluj-Napoca – ora 19:00 – FRB TV

U BT Cluj-Napoca este singura echipa neînvinsă care va fi prezentă la acest turneu. Clujenii au câștigat ambele meciuri de la primul turneu, cu CSO Voluntari și Steaua București, chiar dacă au fost lipsiți de aportul a trei pivoți. Pentru Acest lucrurile stau altfel, după ce Tarolis, Stipanovic și Zganec au revenit la antrenamente iar U BT Cluj-Napoca pornește mare favorită în meciurile de la Târgu-Jiu.

Steaua a făcut două meciuri total diferite în primul turneu de la Cluj-Napoca. Militarii au câștigat în fața lui CSO Voluntari dar în meciul cu echipa gazdă nu au emis niciun fel pretenție la victorie.

Pentru echipa gazdă, CSM Târgu-Jiu și pentru CSM Galați meciurile de la acest turneu reprezintă o uriașă provocare iar o victorie a uneia dintre cele două ar reprezenta o surpriză, mai ales că nu se vor întâlni în meci direct.

foto: jienii.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!