Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Târgu Jiu și Brăila au echipe „noi” afiliate FRB

Eduard Popa

Eduard Popa
19.06.2019

Târgu Jiu și Brăila au echipe „noi” afiliate FRB

În ciuda problemelor care au fost înregistrate în acest sezon la Târgu Jiu și la Brăila, cu sume imense de bani datorate baschetbaliștilor, cele două orașe au reușit să fenteze aceste „detalii” și să își reclădească noi echipe.

Astfel, decizia cu numărul 6 luată de Consiliul Director al Federației Române de Baschet din 18 iunie 2019 prevede următoarele:

„Se aproba cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a urmatoarelor 3 structuri sportive:

- Asociatia Clubul Sportiv Pantera Baschet Ploiesti
- CS Municipal Tg Jiu
- ACS Cuza Pirates Braila”

Modelul este unul devenit deja clasic pentru baschetul românesc și este inspirat după cazurile BC Mureș –> CSM Târgu Mureș, BC Timișoara –> BC SCM Timișoara -> SCM Timișoara sau Phoenix Galați -> CSM Phoenix CSU Galați.

Cel mai probabil cele trei noi cluburi vor începe în Liga 1 a sezonului viitor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu banii pe care îi au de primit baschetbaliștii.

*foto: colaj facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Domnu' Popa
    Sunteți un vizionar. Ați început să scrieți despre echipele astea de ceva vreme, dinainte de a exista, iar acum... buum, oamenii ăia v-au citit și le-au înființat și nici nu cred că v-au mulțumit pentru idee...
    Serios, perseverența trebuie apreciată. Galațiul le-a luat-o tuturor înainte și a înființat a treia entitate ACS Academia de Baschet Phoenix Galați, cu care deja participă de vara asta la competiție juvenile.
    Cum să nu iubești FRB... Cum le dau ei la toți a doua șansă.... și a treia, și a patra...

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!