Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tauras Jogela: „Este puţin mai greu pentru noi fiindcă avem acea penalizare de trei puncte”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.10.2015

Unul dintre cei mai buni jucători ai Piteștiului în victoria de la Mediaș, lituanianul Tauras Jogela, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă confruntarea cu CSU Sibiu din noua etapă a LNBM. Totodată, sportivul trupei argeșene a ținut să sublineze faptul că, cele 3 puncte de penalizare din partea FRB îngreunează situația echipei. 

„Am făcut un meci bun la Mediaş. Poate că am comis anumite erori în defensivă şi am primit multe puncte, dar este important că am câştigat. Vreau ca meciul cu Sibiul să ne aducă o nouă victorie pentru că avem nevoie de asemenea rezultate. Este clar că este puţin mai greu pentru noi fiindcă avem acea penalizare de trei puncte, dar trebuie să fim atenţi la fiecare meci în parte fiindcă ne dorim foarte mult să termnăm cât mai sus campionatul”, a declarat Jogela, conform scmpitesti.ro. 

Tauras Jogela a terminat partida de la Mediaș, câștigată de BCM U cu 114-92, cu 23 de puncte și 2 recuperări, fiind al doilea marcator al echipei din Pitești în duelul din Ardeal. 

Chiar dacă BCM U Pitești are același bilanț ca primele 5 echipe din clasament, 3 victorii și un eșec, aceștia au doar 4 puncte la activ din cauza penalizării, ceea ce îi pune pe penultima poziție a clasamentului. 

Duelul dintre BCM U Pitești și CSU Sibiu se joacă azi, 28 octombrie, începând cu ora 18:00. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!