Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tauras Jogela și Rihards Kuksiks prefațează partida cu Dinamo București

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.10.2015

Într-un joc contând pentru etapa cu numărul 3 a sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet masculin, BCM U Pitești va primi vizita celor de la Dinamo București. Cele două formații se vor întâlni pentru a treia oară în acest sezon, după seria din Cupa României.

Despre disputa de sâmbătă seara, au vorbit Tauras Jogela și Rihards Kuksiks, jucătorii formației BCM U.

Tauras Jogela: “Până în acest moment, am jucat de 5 ori împotriva celor de la Dinamo. Îi cunoaștem bine, așa cum ne cunosc și ei pe noi. Sâmbătă vom avea parte de un meci foarte dificil. Suntem concentrați asupra meciului și vrem să obținem victoria. Trebuie să facem uitate cele 3 puncte penalizare. Dinamo este o formație puternică, au jucători străini, dar și români, foarte buni, dar cred că suntem echipa mai bună.

Suporterii noștri sunt extraordinari, cred că avem cel mai frumos public din campionat. Chiar ne dau o mână mare de ajutor la meciurile de acasă, creează o atmosferă incredibilă. Sper să vină la sală și să fie alături de noi. Împreună suntem mai puternici!”

Rihards Kuksiks: “Am reuşit să fac un meci bun la Galați, dar este clar că mai sunt lucruri de pus la punct. Trebuie să joc mai bine şi să îmi ajut coechipeirii. Numai că nu este deloc uşor şi asta pentru că simt că la fiecare meci, adversarii îmi acordă o atenţie sporită şi nu mă lasă să îmi fac aruncările. Chiar şi aşa eu vreau să cresc şi să îmi ajut foarte mult formaţia pentru că avem un campionat greu. Nici eu nu ştiu prea mulţi jucători şi poate şi de aceea meciurile mi se par mai grele aici. Meciul cu Dinamo nu mai este însă o noutate nici pentru mine, nici pentru colegii mei. Cred că jucăm a șasea oară cu Dinamo în această perioadă. Mă aştept la un meci greu, dar sper ca împreună cu suporterii să ne putem impune”

Kuksiks are o medie de 21 puncte și 8 recuperări, în timp ce, în singurul meci bifat de Jogela, acesta a totalizat 18 puncte și 7 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Victorie!
    Sigur atmosfera va fi una care ii va purta pe jucatori spre victorie! E important acest meci mai ales pentru noi si sper ca brigada de arbitrii sa aiba o prestatie corecta care sa nu-si puna amprenta pe rezultatul final! ( Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Marius Epure). Hai Pitesti!!!

    cu 8 ani în urmă (16.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!