Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tauras Jogela: „Vom întâlni o echipă atletică, care se mișcă foarte bine în apărare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.11.2015

Tauras Jogela, lituanianul din cadrul formației BCM U Pitești, a prefațat confruntarea pe care echipa sa o va disputa astăzi, la Cluj-Napoca, împotriva formației locale U-Banca Transilvania. Sportivul pregătit de Jovica Arsic a vorbit de asemenea și despre victoria din etapa precedentă cu BC Mureș. 

„Venim după un meci greu, împotriva Mureșului. Victoria noastră se datorează atât apărării, dar și atacului, care au funcționat bine. Sper ca aceste lucruri să se repete, dacă se poate, la toate partidele. A trecut acest joc, acum urmează duelul cu formația din Cluj. Vineri vom întâlni o echipă atletică, care se mișcă foarte bine în apărare. Pentru noi orice victorie este importantă. După ce obții un succes, moralul este mult mai ridicat. Am încredere în echipa mea”, a declarat Jogela, citat de site-ul oficial al clubului din Trivale. 

BCM U Pitești merge la Cluj cu morarul sus după victoria cu Târgu Mureș de pe teren propriu, 70-62, în timp ce ardelenii au cedat în runda precedentă, la Târgu Jiu, scor 63-74. 

Partida dintre cele două formații este programată azi, începând cu ora 18:00, în Sala Polivalentă din Cluj, meciul fiind transmis în direct de DigiSport 3. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    Targu Jiu
    Clujenii au cedat runda trecuta la Targu Jiu

    cu 8 ani în urmă (13.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!