Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Taylor Rohde: „Cei de la Energia sunt o echipă puternică, dar suntem pregătiți să facem un meci mare și să câștigăm”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.10.2015

După 15 ani, Phoenix revine în eșalonul de elită al baschetului masculin românesc. Chiar dacă au făcut transferat în această vară numai puțin de nouă jucători: 3 din Serbia, 3 din SUA, 1 din Ucraina și 2 din România, gălățenii vor avea o misiune dificilă la Tg. Jiu contra gazdelor de la Energia.

„Suntem puțin emoționați la debutul nostru în campionat . Ne-am pregătit foarte bine și este o șansă pentru noi să arătăm ca o echipă omogenă. Fiecare meci pe care îl avem îl vom trata la fel, cu gândul doar la victorie. Știm că Energia Tg. Jiu sunt o echipă puternică și va trebui să fim pregătiți pentru un joc mare și de ce nu să câștigăm”, a precizat Taylor Rohde. Partida Energia Tg. Jiu – Phoenix Galați va avea loc sâmbătă de la ora 19.00.

*Foto: archive.azcentral.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!