Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Țenter: ”Am vrut să anulăm meciul”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
15.01.2011

”Felicit din suflet băieții pentru o victorie foarte dificilț, atât din punctul de vedere al administrării jocului, controlat în mare parte, dar și în condițiile în care am avut probleme de sănătate în lot. Nu am vrut să ne plângem înainte de meci, însă din unsprezece băieți deplasați la Pitești nu mai puțin de opt au suferit o intoxicație alimentară! Ne-am oprit pe drum să mâncăm și toți care au consumat o anumită mâncare s-au simțit rău toată noaptea, nu au dormit mai deloc! Țin să îl felicit pe kinetoterapeutul nostru, care a făcut adevărate minuni cu ei! Băieții au ținut să joce neapărat, chiar dacă am fi putut cere amânarea meciului. Am reușit să câștigăm, chiar dacă în extremis, și ăsta e lucrul cel mai important. Mă bucur că am început anul cu dreptul", a precizat Mircea Cristescu, directorul executiv al lui ”U” Mobitelco, pe site-ul oficial al clubului.


"A fost o victorie extrem de grea din cauza faptului că înainte de meci opt din cei 11 jucători au suferit din cauza prânzului luat cu o zi înainte pe Valea Oltului. Maseurul nostru, Cătălin Rațiu, a stat toată noaptea cu ei și a făcut minuni. Am vrut să anulăm meciul, dar băieții au dorit să joace și până la urmă e bine că totul s-a terminat cu bine", s spus și antrenorul Marcel Țenter(foto) pentru u-mobitelco.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!