Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Terrell Carter este noul pivot al lui CSA Steaua

Terrell Carter este noul pivot al lui CSA Steaua

Terrell Carter este noul jucător al lui CSA Steaua, anunță unitedhoops.ro. 

Baschetbalistul american are 25 ani, 2,08m și 132 kilograme. Sportivul de poziția 5 ajunge în LNBM de la formația portugheză Oliveirense, unde a jucat 11 meciuri și a adunat medii statistice de 11.2 puncte, 6.7 recuperări (2.0 ofensive), 1.7 pase decisive și 13,0 la eficiență. 

De lungul carierei, absolventul colegiului Fresno State a mai jucat pentru Island Storm (Canada), Southwest Slammers (Australia) Ankara Basket (Turcia) și Abejas de Leon (Mexic).

Clubul militar nu a oficializat niciuna dintre mutările perfectate în această vară. Din informațiile site-ului nostru și din cele oferite de agențiile de impresariat, lotul echipei antrenate de Eugen Ilie îi mai cuprinde, până în acest moment, pe Andrey Ivanov, Kaelin Jackson, Tudor Gîrbea, Luca Năstruț și Zarko Djuric. De asemenea, Amedeo Casale are deja o înțelegere cu Steaua.

*foto: eurobasket.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!