Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Terry Nolan Jr. este noul jucător al celor de la CSM Focșani

Terry Nolan Jr. este noul jucător al celor de la CSM Focșani

CSM Focșani a anunțat în cursul zilei de sâmbătă, 29 iulie, numele unui nou jucător străin, fiind vorba despre americanul Terry Nolan Jr.

Absolvent al Townson University în 2022, Nolan Jr. a debutat la nivel profesionist în Portugalia, fiind sub contract în 2022/2023 cu formația Imortal Luzigas Albufeira, pentru care în 21 de meciuri a contribuit cu 9.0 puncte, 3.2 pase decisive, 2.6 recuperări și 1.1 intercepții, iar la nivelul aruncărilor a avut 49% din interiorul arcului de cerc, respectiv 31% de la distanță.

Cifrele sale din ultimul an în NCAA au fost apropiate de cele reușite în Portugalia, sportivul în vârstă de 24 de ani fiind mai eficient la puncte (9.7) și la assist-uri (3.7).

CSM Focșani a ajuns astfel la trei străini noi pentru sezonul viitor, pe lângă Nolan Jr. fiind aduși Sherwood Brown, respectiv Rijad Avdic. La capitolul jucătorilor români, vrâncenii au semnat cu Alexandru Coconea și Dragoș Axinte.

*foto: towsontigers.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!