Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Theron Smith: "Grupul de la Steaua a fost unul unit în ciuda faptului că nu ne primisem salariile de 4-5 luni"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
11.06.2011

Transferat în România la Steaua Bucureşti datorită şi CV-ului său, finalul de sezon nu l-a mai găsit în Divizia A pe Theron Smith, sportivul ce a evoluat în NBA 53 de meciuri pentru Memphis Grizzlies şi Charlotte Bobcats fără performanţe notabile.

Americanul în vărstă de 30 de ani a jucat în 16 meciuri pentru Steaua, având medii de 11 puncte, 6 recuperări şi un pas decisiv per meci în aproximativ 21 de minute petrecute pe teren. Ultimul meci a lui Smith pentru formaţia bucureşteană a fost cel din etapa 30-a Diviziei A, împotriva U Mobitelco BT Cluj-Napoca. Sătul de atâtea promosiuni referitoare la achitarea drepturilor sale băneşti de către club, Smith şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă în SUA, înaintea playoff-ului.

Contactat de către totalbaschet.ro, Theron Smith a acceptat să vorbească despre situaţia actuală de la Steaua Bucureşti.

Clubul Steaua Bucureşti trebuie să-mi achite salariul pe ultimele cinci luni. Sper să îmi primesc banii cuveniţi deoarece am acasă doi bebeluşi şi acesta este singura noastră sursă de bani. Sper ca agentul meu să facă cumva rost de banii de la Steaua. În ciuda acestor aspecte echipa a fost buna, iar atmosfera din vestiar la fel. Ne-am înţeles foarte bine. Pot spune că grupul de la Steaua a fost probabil cel mai unit grup din care am făcut parte, atât în teren cât şi în afara lui.

Întrebat dacă şi-a găsit un angajament până în acest moment şi dacă şi-ar mai dori să evolueze în România, acesta a declarat:

Deocamdată nu am semnat niciun contract pentru sezonul următor. Dacă îmi voi primi banii mi-ar face plăcere să revin în România. Mie şi familiei mele ne-a plăcut ţara, singurul aspect negativ fiind cel financiar.

Pus la curent cu ultimele noutăţi dinspre Steaua conform cărora formaţia din Capitală s-a înscris în FIBA EuroChallange chiar dacă nu a plătit salariile jucătorilor pe ultimele 4-5 luni, Smith s-a declarat puţin şocat.

Acum aud pentru prima oară acest lucru. Ce pot să spun decăt că nu mi se pare corect. O să îmi contactez agentul să-i comunic aceste aspecte. Mă rog pentru a primi banii cuveniţi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!