Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Thomas Walkup a adus victoria in extremis pentru Zalgiris în fața lui Olympiacos. Video

Thomas Walkup a adus victoria in extremis pentru Zalgiris în fața lui Olympiacos. Video

La Zalgirio Arena a avut loc ieri, 22 ianuarie, cel mai încins final de meci din etapa cu numărul 21 din Euroligă. Zalgiris Kaunas a reușit să obțină in extremis victoria în fața lui Olympiacos, după o acțiune a lui Thomas Walkup. Rezultatul final al partidei a fost de 81-79.

 
Walkup Winner

Talk us through it Thomas...

Posted by Turkish Airlines EuroLeague on Friday, January 22, 2021

Grecii au irosit în Lituania un avantaj de 7 puncte, avut cu mai puțin de 2 minute rămase din meci. Lauvergne și Milaknis au adus gazdele la doar două lungimi la intrarea în ultimul minut. Tot pivotul francez avea să egaleze cu 21 de secunde rămase din meci. Pus sub presiune la ultima posesie, Sloukas i-a cedat mingea lui Walkup, care a mers până în coș și a decis soarta partidei, cu toată opoziția lui McKissic.

Joffrey Lauvergne a cel mai bun jucător al gazdelor cu 21 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Arturas Milaknis a contribuit cu 11 puncte iar Augustine Rubit cu 10.

Kostas Sloukas și Giorgios Printezis au fost principalii remarcați de la Olympaicos, fiecare cu câte 16 puncte marcate.

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!