Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba cedează al doilea avantaj major în fața Craiovei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.01.2013

BC Timba Timișoara a irosit pentru a doua oară un avantaj important pe tabela de marcaj în fața lui SCM U Craiova înainte de a se recunoaște învinsă. Echipa bănățeană suferă al 3-lea eșec în acest sezon competițional pe mâna oltenilor.

În turul campionatului, în runda inaugurală, Timba a condus-o pe Craiova aproape tot meciul și conducea cu 67-60 în minutul 35. A urmat un parțial de 12-0 cu care partida s-a terminat, iar Craiova s-a impus.

Trei luni mai târziu, Timba a început excelent partida de la Craiova, din prima etapăa returului, S-a desprins la 10 puncte pe tabela de marcaj în primul sfert și conducea cu 33-18 după jumătatea celui de-al doilea sfert. Lucrurile s-a schimbat de aici înainte și Craiova s-a impus după ce a terminat meciul cu un parțial de 69-42, consemnat în ultimele 24 minute de joc efectiv.

În prima confruntare oficială dintre aceste echipe, pe 28 septembrie, SCM U Craiova a spulberat-o pe Timba cu scorul de 80-51.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!