Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba Timișoara răpune pe SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.12.2014

BC Timba Timișoara și-a adjudecat confruntarea cu SCM U Craiova, scor final 99-90 (32-19, 21-21, 24-15, 22-35), într-un meci care a contat pentru cea de-a 13-a etapă din turul Ligii Naționale. 

Cei mai buni marcatori ai confruntării au fost P. Reljic cu 21 de puncte de la Timișoara, respectiv U. Velickovic de la Craiova cu 20. 

În urma acestui succes, echipa din Banat a terminat turul cu un bilanț de 3 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce craiovenii lui Andelko Mandic are 4 partide câștigate și 8 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului din Banat! 

 


Baschetbaliștii de la Timba Timișoara sunt în avantaj pe tabela de marcaj după prima repriză a meciului cu SCM U Craiova, scor 53-40 (32-19, 21-21). Meciul din arena bănățeană contează pentru etapa a 13-a, ultima a turului din LNBM.

 

P. Reljic cu 12 puncte a fost cel mai bun marcator al gazdelor în primele 20 de minute de joc, în timp ce de la olteni s-a remarcat U. Velickovic cu 11 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Vom reveni cu amănunte de la Timișoara! 

18 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Scor final: 99-90 !!! PENIBIL... cum sa-ti dea ma Timba 99 de pct.? Cum sa te bata Timba ? Cum ??
    In afara de Bureau si Krstanovic, restul sunt petarde !

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Da santa ce a mancat de a dat 15 puncte si a recuperat 7 mingi? a mancat talentul lui Bureau care a marcat doar 3 puncte?

      cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Nu sunt ironic!

      cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Nu ma refer doar la meciul asta, ma refer la tot acest tur. Santa e slab rau, sincer.. pacat de accidentarea lui Milijove Bozovic, s-a vazut si se vede ca ne lipseste un pivot adevarat. Fara transferul a 2-3 jucatori pt. o rotatie buna o sa avem probleme rau in retur..

      cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Poate va destinda puntin fruntile, poate astazi Santa a incercat sa fie Santa, Santa Claus!

      cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Grandoare si decadenta!!!!!Echipa in deriva totala.Trebuie sa faca niste transferuri in pauza asta(daca mai exista management),altfel mai bine se retrag.

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • YMCA alin67:

      plecari
      Zoki?!...

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    La un cos de locul 12
    Prima partida din campionat a fost castigata cu un noroc imens datorita aruncarii de trei puncte (el nemaimarcand pana in acel moment de la trei puncte) a lui Bureau.fara acea aruncare acum eram pe PENULTIMA POZITIE A CLASAMENTULUI, ceea ce sa recunoastem este foarte aproape de ceea ce joaca echipa in acest moment. Inca o data se adevereste ceea ce am aratat ca a inceput la sfarsitul sezonului trecut, odata cu aducerea pe nepusa masa a numitului TENTER. S-a destramat un lot, managerul pe picior de plecare la lotul national, un director de club venit de la jandarmerie si HAOSUL PUNE STAPANIRE PE ECHIPA... Apropo daca bugetul este mic de ce se aduc 8 straini "parnai" in loc de 5 da buni. La fel si la romani, de ce se tin Petrisor, Santa si Anfrei, cand mai bine ai unul sau doi dar care iti joaca ? Si o ultima intrebare pentru DOMNUL FOST MANAGER TOMA : DE CE JUCAM SI IN ACEST AN IN LIGA BALCANICA ????(ca doar avem buget mic ???!!!!)

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      sponsorizari
      Pt ca banii aia sunt din sponsorizari exclusiv pt BIBL Cup

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Mandic
    Da' chiar Mandic nu are nicio vinã el e neprihanit saracu.Eu o sa-l acuz pâna in pânzele albe ca nu da o sansa si la copiii pe care-i tine meci de meci pe banca.Este al doilea meci consecutiv in care luam 99 de pct.Parcã am fi Farul anul trecut.

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Pentru Adiro
    Nu este niciun ban adus Sponsorizare ca urmare a participării in Liga Balcanica. Poate il suni pe Toma si îți spune el, nu mai da pe aici cu bita in balta. Dimpotrivă se plătește o taxa...

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Toma
      De la Toma stiu de sponsorizare

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • YMCA alin67:

      scuze ca intervin
      Probabil se referea la faptul ca anumite firme au sponsorizat cu bani,cu conditia ca acestia sa fie folositi doar pentru Liga Balcanica,caz in care este justificata participarea (intr-un fel,pentru ca oboseala nu poate fi compensata). Situatia este posibila,mai ales daca exista interesul unor oameni de afaceri de a-si promova activitatea in aceasta zona a Europei.

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Sponsarizari
    Antevorbitorii au încercat sa acrediteze pe aici un interes enorm al unor firme din Craiova pentru zona Balcanilor. Cert este ca e coada la sponsorizarea echipelor din Craiova, având ca rezultat interesul de afaceri in străinătate. Mai copiii lăsați businessul pe seama celor care chiar il fac, si nu mai căutări fel de fel de soluții fantasmagorice, ca rad si curcile de voi... Singurul interes in Liga Balcanica il are numai cine o organizează, individul ( și Toma il știe bine) ia caimacul.

    cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    • YMCA alin67:

      ironie
      Ironia ieftina nu te face mai destept. "Antevorbitorii" care nu au vorbit ci au scris, nu au "acreditat" ci au sugerat ca e posibil ca, avand ca si cauza (nu "ca rezultat") interesul unor firme,s-ar putea ca ele sa sponsorizeze acesta participare. Teoretic, cred ca s-ar fi putut acoperi cheltuielile cu transportul si cazarea (taxa nu poate fi prea mare),doar din incasarile din bilete,daca ar fi reusit sa umple sala (greu,dar nu imposibil). Alte aspecte nu ma intereseaza. Altfel,cand te adresezi altora,ar trebui sa ai putin respect, mai ales atunci cand nu stii nimic despre respectivele persoane.

      cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    corectie
    "e posibil ca,...,ele sa sponsorizeze...".(fara "s-ar putea ca")

    cu 9 ani în urmă (26.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Ironie
    Vorba tiganului : " teoria ca teoria, dar practica ne omoară" . Mai întâi vorbim de sponsorizări, pentru ca apoi sa venim cu banii din încasările pe bilete. Ai perfecta dreptate nu ne putem cobora atât de jos cu logica si retorica pe care le învârtim, după interes, bă intr-o parte, bă in alta. De altfel te-am scuzat ca ai intervenit, așa cum ai postat in titlu...

    cu 9 ani în urmă (27.12.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    intelepciune
    Macar noi, suporterii acestei echipe, sa fim intelepti. Patronul echipei (municipalitatea) si cei pusi ca administratori nu sunt. Daca erau intelepti atunci bugetau corespunzator sezonul 2014-2015 pt. echipa ce parea sa creeze un fenomen. Trebuiau dati mai multi bani de catre oras si in acelasi timp trebuia atras un sponsor principal alaturi de cativa mai mici. Aceste sume aduse la echipa s-ar fi intors cel putin intreit, sub diverse forme.
    Asa stand lucrurile, suntem obligati sa fim intelepti si sa avem rabdare. Eventual sa facem un pic de galagie pe la poarta proprietarului acestei echipe, pe strada A.I.Cuza...

    cu 9 ani în urmă (28.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!