Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timba vs BC Timişoara: meciul unui oraş

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
06.12.2013

Liga Națională

Etapa aXI a

Sala Sporturilor Constantin Jude
Timişoara

1-9 Fișa meciului 5-5

Sâmbătă, de la ora 18:00, într-un meci contând pentru etapa a XI-a, fanii timişoreni vor avea şansa de a vedea pe teren cele două echipe locale. În ambele întâlniri anterioare BC Timişoara şi-a adjudecat victoriile, lucru care este extrem de probabil să se întâmple şi de această dată.

BC Timişoara va fi echipa de urmărit, în primul rând pentru că pe bancă va sta, după aproape doi ani, Dragan Petricevic. Revenirea lui la Timişoara a fost urmată şi de promisiunea galeriei de a susţine echipa “ca pe vremuri”. Jucătorii trebuie să îi demonstreze noului antrenor şi conducerii că merită să rămână la echipă şi din iarna, după ce li s-a pus în vedere că cel puţin doi dintre ei vor părăsi formaţia bănăţeană dacă nu dau randamentul scontat. De asemenea, meciul cu Timba reprezintă încă un pas spre deblocarea salariilor, după victoria spectaculoasă din meciul cu CSU Sibiu.

Timba este într-o situaţie foarte complicată, după ce în cursul săptămânii s-a despărţit de jucătorul cu cel mai mare aport de puncte de până acum, conducătorul de joc Kevin Bridgewaters, astfel mai având un singur jucător strain în lot, americanul John Florveus. Conducătorii “urşilor” au declarat că preferă să facă economii în bugetul echipei şi să formeze un nucleu din jucătorii români care să îşi arate valoarea în sezonul viitor.

În aceste condiţii, elevii lui Bogdan Murărescu nu vor putea emite pretenţii la victorie, însă vor putea demonstra că dau totul pentru a face un joc bun. În partida de sâmbătă va fi interesant să  sa vedem dacă se va menţine trendul de creştere a tinerilor români de la Timba şi felul în care se va materializa pe parchet venirea lui Petricevic la BC Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!