Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timermanis nu va continua la Ploiești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.06.2013

 

Ivars Timermanis se va despărți cu siguranță de CSU Asesoft Ploiești, informează site-ul oficial al prahovenilor. Letonul a petrecut un sezon alături de gruparea pregătită de Vladimir Arnautovic.

Într-o declarație acordată sursei menționate, președintele CSU Ploiești, Ionuț Georgescu, a precizat:

Dintre baschetbaliştii străini, de Vladimir Tica ştim sigur că va continua. Se simte bine la Ploieşti, iar angajamentul său expiră în vara anului viitor. Purtăm negocieri cu Predrag Miletic, un jucător pe care ni-l dorim în lot pentru sezonul următor, iar în ceea ce-l priveşte pe Alahji Mohammed rămâne de văzut dacă vom putea ajunge la un numitor comun în ceea ce priveşte latura financiară. Vlahovic, Nyakundi şi Tudor rămân în vederile noastre, asta în vreme ce letonul Timermanis nu va mai face parte din echipă”.

Sportivul în vârstă de 31 ani a bifat 41 prezențe în campionat și a avut medii de 8.8 puncte, 2.9 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.8 posesii pierdute în 19:23 minute pentru 8.2 la eficiență. El a avut 86 reușite din spatele semicercului, adică o medie de peste două coșuri de trei puncte/meci pentru un procentaj de 42.2% la acest procedeu. De notat că Timermanis a înregistrat statistici mai modeste în playoff față de cele din sezonul regulat.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!