Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timișoara a învins la Craiova cu cinci marcatori

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.03.2012

BC Timișoara, una dintre marile forțe ale actualei ediții de campionat și o echipă care dispune de o rotație destul de sănătoasă, respectiv de mai multe opțiuni în selectarea jucătorilor străini, a învins în manieră atipică la Craiova. Meciul din etapa a 26-a în sezonul regulat al Diviziei A s-a încheiat cu scorul de 82-73 în favoarea alb-violeților.

Interesant este că Predrag Badnjarevic a avut doar cinci marcatori în acest meci. Toate punctele câștigătorilor au fost puse pe tabela de marcaj de către titulari.

Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al meciului și singurul jucător al Timișoarei care a depășit pragul de 20 puncte marcate. El a terminat cu 24 puncte. Sime Spralja, care nu a evoluat în eșecul de la Giurgiu, a adăugat 18 puncte, Bogdan Popescu a bifat 17, Ivan Siriscevic a terminat cu 12, iar Dominique Archie a terminat cu 11.

Badnjarevic a folosit opt jucători, însă în afara celor care au punctat doar Dragoș Andrei a trecut de pragul de 10 minute jucate. El a avut 12, în vreme ce Dan Păltinișanu și Branko Cuic au bifat șapte, respectiv șase minute de joc.

BC Timișoara obține cea de-a 18-a victorie stagională. Leii din Banat au jucat 23 de meciuri și se situează pe locul al 3-lea în clasament având 41 puncte. Are un meci mai puțin disputat decât celelalte cinci echipe care o preced sau urmează în clasamentul la zi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!