Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişoara are antrenor: Predrag Badnjarevic!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
20.06.2011

BC Timişoara are în sfârşit antrenor! După aproape 3 luni de la despărţirea de Dragan Petricevic, şefii Leilor din Banat i-au găsit un înlocuitor. Acesta este PREDRAG BADNJAREVIC! Sârbul a acceptat oferta venită din partea bănăţenilor şi va conduce echipa în următorul sezon.

Badnjarevic are un CV impresionant. Campion în Serbia, Liga Balcanică, antrenor al Egiptului, fost tehnician la West Petrom Arad şi, cel mai recent, câştigător al eventului în Tunisia cu Etoile-du-Sahel, performanţă pe care clubul african nu o mai reuşise de peste 30 de ani.

Conducerea clubului bănăţean i-a stabilit şi obiectivele noului antrenor. Acesta are sarcina de a se clasa pe locurile 1-4 în campionat şi de a juca în final-four-ul Cupei României.

Predrag Badnjarevic va fi prezentat miercuri într-o conferinţă de presă. Bănăţenii încearcă să dea lovitura în acest sezon. După ce l-au luat pe Bogdan Popescu şi şi-au asigurat serviciile noului antrenor, încearcă acum să îl aducă şi pe Andrei Mandache, dar şi câţiva jucători străini, în principal americani. Singurul străin rămas în lotul Leilor din Banat este în acest moment căpitanul Nenad Markovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!