Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timișoara avantajată de istoricul confruntărilor cu CSM București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
13.10.2012

BC Timișoara întâlnește pe CSM București pentru a 12-a oară într-o confruntare oficială. Cele două echipe vor juca în cadrul etapei a 2-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13.

În primele 11 confruntări directe Timișoara s-a impus de opt ori. s-au consemnat șase dueluri în sezonul regulat, scorul acestor partide fiind de 5-1 în favoarea bănățenilor. De asemenea, alb-violeții s-au impus și în singura confruntare din playoff, în primul tur al precedentei ediții de campionat. Atunci BC Timișoara a triumfat cu scorul general de 3-2. A fost cea mai echilibrată și pasionantă serie din întreg playoff-ul precedentei ediții de campionat.

La Sala Constantin Jude, locul în care se va disputa și meciul de sâmbătă (13.10), s-au consemnat șase dueluri. Amfitrionii s-au impus de cinci ori.

Superioritatea Timișoarei în confruntările cu CSM București este completată de rezultatele consemnate în meciurile directe din sezonul regulat al precedentei ediții de campionat. Echipa lui Predrag Badnjarevic a învins cu 77-69 la Timișoara, respectiv 78-74 la București.

Antrenorul ex-iugoslav al lui BC Timișoara a câștigat cinci din cele șapte meciuri oficiale disputate împotriva lui Hristu Șapera.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!