Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timișoara cu mari probleme la aruncările de la distanță

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.11.2012

Baschet Club Timișoara a învins pe BCM U Pitești, scor 82-76, în primul meci din cadrul etapei a 6-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13. Spre deosebire de jocul din etapa precedentă, câștigat la Oradea cu un procentaj de 65% la aruncările de trei puncte, bănățenii au avut mari probleme la acest procedeu.

Concret, tripleta Jovanovic - Jelenic - Derasimovic a terminat cu 0/13 la aruncările din spatele semicercului. De notat că cei trei au avut, cumulat, 9/13 la trei puncte în confruntarea cu CSM Oradea. Pe de altă parte, diferența de puncte a celor trei jucători la finalul partidelor amintite nu a consemnat o diferență atât de mare. La Oradea au avut 45 de puncte, iar la confruntarea cu Piteștiul au avut 32 de puncte.

Ca echipă, BC Timișoara a terminat cu 4/20 la aruncările de la mare distanță. Adică 20%. În mod paradoxal defensiva zonă a argeșenilor, deși de obicei problematică împotriva unei echipe cu mai multe guri de foc de la distanță, a creat mari probleme formației bănățene. Desigur, trebuie notat și faptul că antrenorul formației din Pitești a schimbat de mai multe ori sistemul defensiv și acest lucru e posibil să fi bulversat jocul echipei din Timișoara. Pe lângă faptul că BC Timișoara a avut oscilații în acest debut de sezon, lucru vizibil, așadar, și la aruncările de la distanță.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    3 pct
    Au intrat in meciul cu Oradea cat pentru 3 meciuri.

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!