Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişoara nu cedează! Bogdan Popescu a repetat obsesiv: "Trebuie să câştigăm primul meci de la ei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.05.2012

Timişorenii vor să arate o altă faţă în jocurile rămase

Cu şanse minime să mai câştige titlul, BC Timişoara nu e gata să renunţe la luptă. Răniţi adânc în orgoliu după cele două înfrângeri de acasă, Leii din Banat vor să îşi arate colţii în următoarele două jocuri de la Brazi. Miza: cel puţin o victorie pe terenul Ploieştiului.

Va fi extraordinar de greu. Primul meci e cel mai important. Dacă mergem super încrezători acolo şi mult mai concentraţi decât ce am arătat acasă avem o şansă. Trebuie să câştigăm primul meci. E cel mai important. Nici nu trebuie să ne gândim la altceva. Primul meci e cel mai important. Am revăzut meciurile şi ce am greşit. E foarte simplu: am jucat rău! Ăsta nu e nivelul nostru şi ceea ce am arătat de-a lungul sezonului. Să sperăm că am şi învăţat din ce am greşit şi sigur vom arăta o altă faţă. Cred că presiunea e mai mare pe Asesoft că joacă acasă, dar au avantajul pe care l-au luat la noi acasă. Dar cel mai important e primul meci, dacă noi reuşim să îl câştigăm eu zic că avem mari şanse şi la al doilea. Dacă câştigăm primul meci acolo vom pune presiune şi mai mare pe ei. Repet, primul meci e cel mai important, numai la asta ne gândim! E cel mai important meci din sezon. Dacă pierdem... de la 0-3 e foarte greu să mai revii. Nu e imposibil, dar ne va fi foarte greu.

Ploieştenii au pus deja şampania la rece şi vor să celebreze titlu joi seara, însă bănăţenii speră să le strice planul şi să mai aducă un meci la Timişoara.

Trebuie să începem să facem şi noi ceva în finala asta, nu numai ce am arătat în primele două jocuri. Ar fi extraordinar să îi batem la ei acasă, ar fi o satisfacţie nu numai pentru fani ci şi pentru noi ca să mai aducem un meci acasă.

Meciul trei al finalei campionatului dintre CSU Asesoft şi BC Timişoara va avea loc miercuri, de la ora 20:00, la Brazi.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!