Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişoara nu scapă de oboseală! Vor juca al 5-lea meci cu CSM Bucureşti!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.04.2012


Foto: Anca Cheregi

BC Timişoara este de departe cea mai "activă" echipă din România. Alb-violeţii au avut parte până acum de un sezon extrem de plin, cu meciuri în campionat, Cupă şi Liga Balcanică. Leii din Banat au avut parte de o primăvară foarte încărcată, în care au jucat de multe ori din trei în trei zile. Acum, trupa de pe Bega are parte şi de cea mai lungă serie din sferturile de finală.

"Ne dorim ca adversarele să joace 5 meciuri". Asta declarau bănăţenii înainte de startul playoff-ului, cu referire la duelul dintre Cluj şi Mureş. În acelaşi timp, alb-violeţii sperau ca ei să joace doar 3 partide cu CSM Bucureşti şi să apuce să se odihnească mai mult.

Timişorenii au primit însă exact inversul dorinţei lor. Trupa lui Badnjarevic e acum singura care va juca 5 meciuri în sferturile de finală. Pe lângă asta, contează şi intensitatea la care joacă. CSM Bucureşti i-a chinuit extrem de rău pe bănăţeni, mai puţin în meciul 2. Bucureştenii i-au alergat foarte mult pe Archie şi compania, lucru care se va resimţi mai departe, dacă Timişoara se califică în semifinale.

Leii din Banat au acum doar 2 zile să pregătească "decisivul" cu CSM. Duminică trebuie să fie din nou gata de încă o porţie de luptă cu elevii lui Şapera. În plus, în loc de câteva zile în plus de odihnă, alb-violeţii au acum mult mai puţine.

La un calcul rapid, Timişoara a jucat până acum 29 de meciuri în campionat (28, plus unul cu Otopeni în tur), 4 în playoff, 6 meciuri în Cupa României şi 10 în Liga Balcanică. Un total de 49 de meciuri!

Cu siguranţă că timişorenii şi-au văzut date peste cap planurile. CSM-ul speră în continuare la calificare şi nu se va preda deloc uşor. Dacă vor trece însă mai departe, alb-violeţii vor da peste U Cluj, un adversar şi mai dificil.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!