Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timișoara rămâne fără victorie în deplasare în 2013

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.03.2013

BC Timișoara a suferit cea de-a 7-a înfrângere în deplasare în ediție de campionat 2012/13. Formația pregătită de către Srdjan Jovanovic a cedat la Brazi, în fieful campioanei, scor 79-89, în deschiderea etapei a 26-a din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Eșecul suferit pe terenul lui CSU Asesoft Ploiești este al 5-lea consecutiv, iar până la următoarea deplasare se vor împlini trei luni de când Timișoara nu a câștigat niciun meci departe de casă. În plus, alb-violeții suferă a 14-a înfrângere pe terenul Asesoftului din totalul de 15 consemnate din anul 2005 până în prezent.

De notat că următorul joc în 'deplasare' al lui Baschet Club e în propria sală, împotriva concitadinei Timba, pe 23 martie. Ultima deplasare din sezonul regulat a Leilor din Banat este pe 2 aprilie, la Constanța, împotrive celeilalte nou promovate, BC Farul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!