Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişoara vrea victoria cu orice preţ în confruntarea cu Szolnok

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.11.2012

FIBA EuroChallenge

etapa a III-a

1-1

marţi, ora 20:00

TVR 2 şi TVR Timişoara

1-1

Marţi, în grupa F, se joacă etapa a III-a din acest sezon de FIBA EuroChallenge. BC Timişoara primeşte vizita maghiarilor de la Szolnoki Olay KK. Alb-violeţii trebuie să învingă pentru a păstra şanse de calificare în faza următoare.

Cu o victorie şi un eşec, BC Timişoara abordează partida cu Szolnok doar cu gândul la un succes! Leii din Banat mizează pe forţa grupului şi pe avantajul arenei proprii în disputa cu puternica formaţie maghiară. Archie şi compania vin după eşecul cu Oldenburg şi "refacerea" moralului în campionat, acolo unde au trecut clar de CSU Sibiu. Predrag Badnjarevic a declarat că Oldenburg şi Szolnok sunt favoritele grupei, dar în aceeaşi măsură îşi pune speranţe într-un succes al elevilor săi. Bănăţenii trebuie să repete jocul bun cu Sibiu şi să fie mai prezenţi în apărare pentru a stopa atacurile maghiarilor. Cu tot lotul valid, Timişoara se anunţă un adversar pe măsura oaspeţilor săi.

Szolnoki Olay are la activ un eşec cu Oldenburg şi o victorie în compania conaţionalilor de la Kormend. Trupa maghiară vine la Timişoara să câştige. Oboseala ar putea fi însă inamicul numărul unu pentru Szolnok. Maghiarii vin la Timişoara direct de la Zagreb acolo unde au jucat în weekend în Liga Adriatică şi unde au pierdut în faţa lui Cevedita, 86-91. De altfel, Szolnok e ultima clasată în această competiţie, cu 2 victorii şi 7 înfrângeri. Totuşi, maghiarii sunt obligaţi să învingă la Timişoara, altfel pierd contactul cu trupa de pe Bega în lupta pentru locul secund.

Duelul de mâine seară se anunţă unul puternic, cu două formaţii obligate să învingă. Timişoara poate profita de oboseala adversarilor, în timp ce Szolnok mizează pe valoarea mai ridicată a locului.

Partida dintre BC Timişoara şi Szolnoki Olaj KK va avea loc marţi, de la ora 20:00 şi va fi transmisă de TVR 2 şi TVR Timişoara.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!