Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişorenii, cu bilet din toamnă la meciurile de baschet masculin

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
31.05.2012

foto: fortaviola.ro

Odată cu participarea din toamnă în FIBA EuroChallenge, timişorenii se vor bucura de un baschet de calitate şi de adversari mult mai valoroşi, care vor veni în bătrana sală "C. Jude". Pentru că orice spectacol are un preţ, fanii de pe Bega ar putea fi nevoiţi să plătească bilet de intrare la meciurile echipei de baschet masculin. Tichetul nu va avea un preţ ridicat şi e necesar pentru a putea asigura plata costurilor la meciurile de pe teren propriu. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, Leo de Maio.

Ne gândim la varianta să introducem bilete și abonamente. În acest moment, doar trei echipe din România mai au intrarea liberă, iar noi suntem una dintre ele. Nu va fi un preț exorbitant. Pot să spun sigur însă că biletul nu va costa mai mult de 5 lei”.

Preşedintele bănăţenilor crede că e posibil ca numărul spectatorilor să scadă la început, dar spune că dacă echipa va avea rezultate, "Olimpia" va fi la fel de plină.

Desigur, există pericolul ca sala să nu fie la fel de plină. Există păreri împărţite. Unii spun că nu ar fi bine să introducem bilete, alţii că da. Cred însă că dacă echipa va avea rezultate şi în sezonul viitor, spectatorii vor veni în număr la fel de mare.

Până acum s-a declarat că nu a existat bilet de intrare la meciurile echipelor timişorene de baschet, handbal sau volei fie pentru că aşa prevede acordul cu autorităţile locale, fie pentru că, fiind echipe susţinute din bugetul local, deci implicit din banii timişorenilor, spectatorii au "plătit" deja biletul de intrare la meciuri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • bogdan13 :

    lol
    la cluj sunt meciuri la care biletul e 20 ron si la altii nu se umple sala si cu intrarea moca !

    cu 11 ani în urmă (31.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!