Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Timişorenii nu îşi fac calcule pentru play-off: "Luăm meciurile pe rând"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
04.04.2012

Meciul cu Asesoft le-a asigurat timişorenilor locul secund

Cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regulat, Timişoara are mai multe variante pentru jocurile şi programul din play-off. În acest moment, alb-violeţii sunt primii în clasament, cu un punct peste Gaz Metan Mediaş şi joacă miercuri în deplasare cu BC Mureş. În replică, medieşenii au meci acasă cu BCM Piteşti, echipă care e deja în vacanţă încă de runda trecută.

Astfel, o victorie a Mediaşului e uşor de anticipat, ceea ce face ce ochii să se îndrepte către partida de la Tg-Mureş. Calculele sunt simple. Dacă Timişoara pierde şi Mediaş învinge, bănăţenii încheie pe doi şi vor juca cu CSM Bucureşti în play-off. Dacă Leii din Banat înving, indiferent de rezultatul Gazului, încheie pe primul loc şi vor da piept cu Energia în sferturi.

Calculele ar putea merge şi mai departe pentru timişoreni. E posibil chiar ca în cazul în care vor încheia pe primul loc şi vor trece de Energia în sferturi, să dea în semifinale peste învingătoarea duelului Oradea-Asesoft.

Bănăţenii nu vor să îşi facă niciun plan. Predrag Badnjarevic le cere jucătorilor să joace serios la Tg-Mureş şi să câştige.

Mă gândesc doar la următorul meci. Toate echipele din primele 8 şi chiar încă 2-3 sunt periculoase. Vreau doar ca jucătorii mei să fie serioşi, să joace la cel mai înalt nivel în fiecare meci pe care îl avem şi de asta nu mă gândesc la semifinale sau aşa mai departe. Le luăm pe rând. În plus, trebuie să trecem mai întâi de primul tur din play-off şi apoi ne gândim mai departe.

Nici Dan Păltinişanu nu se gândeşte mai departe de jocul cu BC Mureş.

Cred că e greşit să facem calcule de acum cu cine o să picăm în semifinale. Trebuie să luăm fiecare etapă în parte, să câştigăm mai întâi meciul de la Târgu-Mureş, apoi să învingem în primul tur şi aşa mai departe. După cum s-a văzut e un campionat plin de surprize şi se poate întâmpla orice.

Bănăţenii nu pot coborî mai jos de locul doi în clasament, indiferent de rezultatele din ultima rundă.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!