Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titularii campioanei au marcat toate punctele echipei în meciul cu Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Cei zece jucători ai campioanei echipați pentru meciul cu SCM U Craiova din etapa a 13-a

Campioana în exercițiu a României se confruntă cu foarte multe probleme de efectiv. Antrenorul Marcel Țenter nu a putut miza, la meciul cu SCM U Craiova, pe fundașii Paul Chetreanu și Tyler Morris, respectiv pe serviciile extremei Mihai Silvășan. Toți confruntați cu necazuri medicale. Chiar și așa U Mobitelco s-a impus cu scorul de 76-63.

În aceste condiții cvintetul care a început partida, alcătuit din Mihai Paul, Kyndall Dykes, David Lawrence, Zoran Krstanovic și Vladimir Mijovic, era așteptat să ducă greul în condițiile în care banca era compusă din jucători tineri și foarte tineri, cu experiență foarte mică la nivel de Divizia A. Rezervele Clujului au fost Alex Pop, Vlad Corpodean, Sabin Faur, Szabolcs Santa și Octavian Crainic.

Au rezultat 76 de puncte, adică absolut toate, marcate de către titulari. Zoran Krstanovic a avut 25, cu 11 recuperări, Kyndall Dykes a contribuit cu 22 puncte, 6 recuperări dar și 7 posesii pierdute, David Lawrence a terminat cu 17 puncte, 5 pase decisive și 5 recuperări, Mihai Paul a terminat cu 8 puncte, 6 intercepții și 5 pase decisive, iar Vladimir Mijovic a bifat 4 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Fiecare dintre cei cinci a bifat peste 30 minute de joc.

Rezervele nu au punctat și au combinat pentru 3 recuperări în ceva peste 22 minute cumulate de joc.

Foto: Nagy Melinda (www.u-mobitelco.ro) 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    hmmmmmmm
    Si cand te gandesti ca urmeaza derby-ul cu Sibiul. O sa jucam in 5. Plus ca nu va fi nici galeria, suparata rau pe contractul de colaborare semnat cu RMGC. Cred ca finalul turului e compromis. Sa vedem cine vine in iarna si cat de repede se acomodeaza.

    cu 12 ani în urmă (11.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!