Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, 20 de puncte în jocul contra lui BCM U Pitești

Dan Oancia

Dan Oancia
29.03.2015

Steaua EximBank București a cedat în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională și a terminat astfel pe poziția secundă. Steliștii au condus înaintea intrării în ultimul sfert contra celor de la BCM U Pitești, însă au cedat pe final, scor 85-79.

Titus Nicoară a evoluat aproximativ 29 de minute și a reușit 20 de puncte, 8 recuperări, dintre care 3 ofensive, și o pasă decisivă. A avut un procentaj excelent la aruncările din interiorul semicercului, 82%, cu nouă concretizate în puncte din 11, în vreme ce la linia de libere a avut 100% (2/2). Amis IV a fost jucătorul cu cele mai multe minute petrecute pe parchet pentru Steaua București. Acesta a terminat cu 15 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Și Barac a avut tot 15 puncte, pe lângă cele 4 recuperări și 6 pase decisive.

Ikonic a fost în formă foarte bună de „afară”, cu 17 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Din 7 aruncări din afara semicercului, a trecut prin inel 5, având un procentaj de 71%.

Lista marcatorilor a fost completată de Perry și Paul, cu câte 4 puncte, în vreme ce Dragusin și Drca au avut câte 2 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!