Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară a realizat al 13-lea double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.03.2012

Titus Nicoară, jucătorul născut în Oradea și component al echipei Gaz Metan Mediaș, este în continuare cel mai bun jucător al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12 la capitolul double-double. Extrema de forță care va împlini vârsta de 24 ani pe 28 martie a izbutit o astfel de performanță în orașul său natal.

În cursul serii de duminică (18.03), CSM Oradea a depășit pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 74-65 într-un meci contând pentru etapa a 27-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. În cadrul acestui meci baschetbalistul de 2.03 metri a bifat 23 minute de joc, perioadă în care a avut 5/10 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 11 puncte. Acesta a adăugat 11 recuperări (trei ofensive), 2 pase decisive și o posesie pierdută pentru un coeficient de 17 la eficiență.

Nicoară izbutește astfel cel de-al 13-lea double-double stagional într-un total de 25 partide disputate (fără a-l include pe cel cu Otopeni, dar contabilizând forfaitul cu Ploiești). Este primul double-double pentru Titus în ultimele cinci etape și cel de-al 6-lea în retur.

În 26.5 minute pe meci, Nicoară are medii de 14.4 puncte, 9.2 recuperări, 1.6 pase decisive, 1.3 intercepții și 1.3 posesii pierdute pentru un coeficient de 19.7 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!