Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară a reuşit cel mai bun meci din acest sezon în partida cu Dinamo

Eduard Popa

Eduard Popa
01.02.2016

titus_steaua_dinamo

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit să câştige partida cu Dinamo Bucureşti la capătul unui meci extrem de disputat, scor 85-83, în etapa a XVIII-a a LNBM.

Cel mai bun marcator al Stelei în această partidă a fost Titus Nicoară. Românul a reuşit 28 de puncte, cu 12/17 din acţiune, 1/2 de la 3 puncte şi 3/4 la aruncări libere. De asemenea, Nicoară a mai reuşit 12 recuperări, din care două ofensive şi un capac, pentru un indice excelent al eficienţei de +32.

A fost cel mai bun meci al lui Nicoară din acest sezon şi al doilea double double consecutiv, după ce în partida cu BC Mureş a reuşit 20 de puncte şi 11 recuperări. De asemenea, Titus a mai reuşit un double double în partida cu Phoenix Galaţi din etapa a XIV-a LNBM, cu 12 puncte şi 13 recuperări.

În acest sezon Titus Nicoară are medii de 11,6 puncte şi 7,6 recuperări pe întâlnire, cu un procentaj de 53,2% din acţiune şi 77,8% de la libere.

Bill Amis a reuşit şi el un double-double cu Dinamo. Americanul a înscris 13 puncte, 11 recuperări, 4 capace şi 2 intercepţii, pentru un indice al eficienţei de +25. Pani Barac a înscris la rândul său 13 puncte, Malesevic a marcat 11 iar Marko Marinovic a avut 9 puncte şi 9 pase decisive pentru Steaua.

În următoarea partidă, în etapa a XIX-a, Steaua va primi vizita celor de Gaz Metan Mediaş.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!