Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară, cel mai bun om al Stelei cu Gaz Metan Mediaş

Andrei Militaru

Andrei Militaru
15.12.2014

Steaua a pierdut duminică seara, pe teren propriu, primul meci din actuala ediţie de campionat. Titus Nicoară de la gazde a fost în mare formă, dar în cele din urmă n-a putut stăvili forţa Mediaşului, care s-a impus la Bucureşti cu 90-88.

Nicoară a fost cel mai bun jucător de la Steaua, el reuşind 20 de puncte. Românul a stat pe parchet aproape 30 de minute şi a avut un procentaj excelent la aruncările de 2 puncte (8/11) şi un procentaj maxim la aruncările libere (4/4). El a recuperat de şase ori mingea şi a avut o eficienţă de 23 de unităţi, cea mai mare din lotul stelist.

O evoluţie bună contra lui Gaz Metan Mediaş au avut şi Barac şi Watson, cu 18, respectiv 16 puncte. Primul a reuşit 5/8 de 2 puncte, 2/4 de 3 puncte şi 2/3 de la linia de libere, având o eficienţă de 16 unităţi. Cel de-al doilea a marcat 6/11 de 2 puncte, 4/5 de la linia de libere, având o eficienţă de 18 unităţi.

Steaua va juca următorul meci pe 20 decembrie, în deplasare, cu SCM U Craiova, de la ora 19.00.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!