Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Cred că avem șanse la ultimul act”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
29.04.2015

Steaua CSM EximBank și BC Mureș Tg. Mureș încep astăzi seria meciurilor din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Partida a fost prefațată de Titus Nicoară, care a vorbit pentru site-ul iclara.ro despre meciurile cu mureșenii.

„Cred că va fi o serie foarte strânsă, am jucat de șase ori cu ei, scorul este 3-3, ne cunoaștem bine între noi, ne așteptăm la meciuri tari. Sper la finală! De ce nu? Am ajuns până aici, eu cred că avem șanse la ultimul act. Vom juca la Sala Polivalentă, terenul este mai mare, panourile sunt altfel, dar am început să ne obișnuim. Sper să ne adaptăm și să jucăm la fel de bine ca acolo unde evoluăm de obicei. Și mai sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare, au ce vedea, merităm să jucăm cu o sală plină.”

Primele două meciuri sunt programate pe 29 aprilie ora 18.00, respectiv 30 aprilie de la ora 19.45, la Sala Polivalentă din București. Seria se mută apoi la Târgu Mureș pe 06 și 07 mai, urmând ca pe 11 mai, dacă va fi cazul, să se dispute și partida decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!