Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Cred că, după înfrângerea de la Sibiu, ne-am trezit puțin”

Titus Nicoară: „Cred că, după înfrângerea de la Sibiu, ne-am trezit puțin”

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui CSO Voluntari în victoria cu Zielona Gora (97-77) a fost Titus Nicoară. Acesta a adunat 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, ratând o singură aruncare în cele aproape 23 de minute petrecute în teren.

Iată ce a declarat veteranul autohton la finalul celui de-al 6-lea succes consecutiv în European North Basketball League:

Chiar dacă pe hârtie nu sunt în cel mai bun moment al lor acuma, cred că sunt pe ultimele locuri în Polonia, sunt o echipă solidă. Ne-am pregătit cum trebuie și cred că, chiar dacă pe final a părut un meci ușor, să spun așa, se putea să meargă în orice direcție la un moment dat. Cred că după înfrângerea de la Sibiu ne-am trezit puțin. Deși nu pot să spun că la Sibiu n-am fost neapărat motivați, dar jucam acasă și trebuia să luptăm pentru fiecare minge. De multe ori, în baschet, diferența se face la mingile 50-50.

Întrebat de Cosmin Petrescu dacă își dorește vreun adversar pentru faza următoare a competiției, Nicoară a răspuns astfel:

Sincer, nu. Nici nu cunosc toate echipele așa de bine, n-am urmărit în detaliu. Până la urmă, în grupa asta am pierdut doar primul meci, după care am câștigat șase la rând. Vom lupta să câștigăm și următoarele meciuri, toate dacă se poate.

Cu un bilanț de șase victorii și o înfrângere, CSO Voluntari se situează momentan pe prima poziție a grupei B.

*foto: Facebook - CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!