Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară:„Fiecare echipă din campionat se motivează suplimentar contra noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.11.2015

Titus Nicoară, jucătorul Stelei CSM EximBank, ne-a oferit o declarație înainte partidei pe care echipa o desfășoară sâmbătă (14.11) la Mediaș în fața lui Gaz Metan. Internaționalul român nu se așteaptă la un meci facil în fața unei fost echipe ale sale dar consideră că e important ca Steaua să continue seria victoriilor:

„Cred că va fi un meci greu pentru că Mediașul, în afară de victorie de la Târgu Jiu, a avut câteva rezultate care nu le așteptau, să spunem așa. Noi venim după o victorie în EuroCup, iar un meci în campionat este întotdeauna important mai ales după victorie.”

Întrebat dacă este mai greu să motiveze pentru meciurile din campionat decât pentru cele din EuroCup, Titus a răspuns:

„Cu siguranță, în EuroCup întâlnim adversari foarte puternici, iar motivația și intensitatea este puțin mai mare, însă nu avem voie să slăbim ritmul pentru că pentru noi finalul de campionat va fi foarte important și trebuie să pregătim de pe acum playoff-ul.”

Extrema de forță a vorbit despre atuurile echipei gazdă și speră să nu fie surprinși de medieșeni:

„Sincer, joacă foarte rapid. Au un jucător pe poziția 4, Pustahvar, care aruncă foarte bine de afară, Peciukas care e jucător cu experiență, la fel și Navickas. Au jucători care știu jocul și care colectiv cred că pot face o treabă foarte bună , dar sper să nu fim surprinși de nici o mutare tactică.”

În final, Titus Nicoară a spus că toate echipe din LNBM au o extra motivație împotriva Stelei:

„Anul acest jucând în EuroCup, fiecare echipă din campionat se motivează suplimentar contra noastră pentu că suntem o echipă bună cu rezultate bune și în Europa , iar pentru Mediaș va fi o victorie mare dacă vor reuși să ne învingă mai ales că nu trec printr-o pasă și cred că o victorie i-ar putea urca, moral în primul rând.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!