Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Meciul cu Energia va fi foarte echilibrat”

Andrei Militaru

Andrei Militaru
28.11.2014

Steaua va întâlni sâmbătă seara, de la ora 20.00, în Sala “Mihai Viteazu” din Capitală (în direct pe Digi Sport 2), pe Energia Târgu Jiu în derby-ul etapei a noua din Liga Națională. Gazdele abordează acest meci din postura de lideri ai campionatului, în vreme ce gorjenii vin la București cu un moral bun datorită parcursului nesperat de bun din EuroChallenge. Drept urmare, partida va fi foarte echilibrată potrivit lui Titus Nicoară, care a explicat în ce condiții una din cele două formații ar putea câștiga.

Cred că va fi un meci foarte echilibrat având în vedere că ambele echipe practică un baschet de calitate. Energia practică un joc colectiv mult mai bun față de anii precedenți și are un nucleu de jucatori foarte valoros. Din punct de vedere fizic stau foarte bine și va fi important care echipă își va impune stilul de joc”, a explicat Nicoară.

Deși Steaua nu a pierdut niciun meci de la începutul campionatului și este lider după opt etape, roș-albaștrii spun că nu se gândesc deocamdată la titlu. “Nu știu dacă există un secret neapărat pentru parcursul nostru. Important e să rămânem la fel de concentrați și să luam fiecare meci în parte. Suntem de-abia la începutul campionatului și mai avem multe detalii de pus la punct. Sper să continuăm cu evoluțiile bune și vom vedea la sfârșit unde ne aflăm”, a conchis Nicoară.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!