Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: „Ne aşteaptă un meci foarte greu la Cluj”

Andrei Militaru

Andrei Militaru
14.11.2014

După disputarea a şase etape, Steaua a rămas singura formaţie din Liga Naţională neînvinsă. Gruparea bucureşeană are, însă, în runda a şaptea un meci foarte greu, în deplasare, cu U BT Cluj Napoca, echipă aflată la jumătatea clasamentului, care şi-a schimbat recent antrenorul. Titus Nicoară, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest campionat, a vorbit despre confruntarea cu formaţia din Ardeal, pe care o anticipează a fi foarte dificilă.

„Clujul are o echipă omogenă. Fiindcă a schimbat antrenorul (n.r. Marcel Ţenter a fost numit în această săptămână antrenor al formaţiei U BT Cluj-Napoca), evident pot apărea surprize în formula lor de joc. Noi îi cunoaştem pe toţi jucătorii clujeni, dar sunt sigur ca va fi un meci foarte dificil pentru noi”, a precizat Nicoară.

Jucătorul stelist a discutat şi despre forma bună a Stelei în acest campionat, în care el şi colegii săi nu au pierdut nicio partidă. Deşi gruparea bucureşteană se află pe podium, Nicoară nu se gândeşte deocamdată la titlu.

„Trebuie să mergem cu încredere mai departe pentru că victoriile aduc victorii. Am făcut meciuri bune cu Oradea, Timişoara şi Ploieştiul şi sper ca şi de acum înainte să jucăm la fel de bine. Trebuie să abordăm fiecare partidă la victorie pentru că astfel putem progresa. E prematur să discutăm acum de titlu, la final vom trage linie şi vom vedea unde ne situăm.”

Statisticile spun că Nicoară se află printre jucătorii cu cele mai multe puncte reuşite în tricoul stelist în acest sezon. În ciuda acestei situaţii favorabile lui, baschetbalistul consideră că pentru el e mai important succesul echipei decât cel personal. „Contează mai puţin cine reuşeşte mai multe puncte, important este ca echipa să câştige fiecare meci şi să se menţină pe acest trend ascendent”, a conchis Nicoară. 

Partida U BT Cluj-Napoca - Steaua este programată sâmbătă, 15 noiembrie, la ora 18.15, urmând a fi transmisă în direct de postul Digi Sport 2.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!