Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară rămâne la CSM Mediaș

Titus Nicoară rămâne la CSM Mediaș

CSM Mediaș a anunțat prelungirea contractului lui Titus Nicoară și pentru sezonul competițional 2019/2020. Internaționalul român va petrece al doilea sezon consecutiv la formația de pe Târnava Mare.

Ajuns la 32 de ani de ani, Titus Nicoară va petrece al doilea sezon la rând în a doua grupă valorică a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În stagiunea precedentă, extrema de forță a jucat 27 de partide pentru echipa din Mediaș și a avut medii statistice de 13.6 puncte, 8.5 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.2 intercepții pentru 18.1 la eficiență. Titus a terminat cu procentaje 56.1% de la 2 puncte, 31.7% de la 3 puncte și 54.5% de la linia de libere.

Titus Nicoară va petrece al 6-lea sezon în orașul de pe Târnava Mare. Internaționalul român a mai jucat timp de patru stagiuni alături de Gaz Metan Mediaș, echipă alături de care a cucerit două cupe ale României.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Titus a depășit borna de 350 de partide jucate. Baschetbalistul român a mai jucat pentru CSM CSU Oradea, Steaua CSM EximBank și BCM U Pitești.

CSM Mediaș i-a mai transferat în această vară pe Octavian Popa Calotă, Nikola Siladji și Jonathan Barnes. Andrei Iliescu și Daniel Banciu și-au prelungit și ei contractele cu echipa care va fi antrenată în continuare de Mihai Popa și Dan Popa.

foto: sportpictures.eu